✔ Gratis verzending  vanaf €75,- 

✔ Levertijd 2-4 dagen, spoed mogelijk!

✔ Retourneren binnen 14 dagen

✔ Maatwerk particulieren en bedrijven

Barneveld – Tel: 0342 745 765

Lasergraveren van RVS

Hoe gaat het in zijn werk?

Lasergraveren op RVS is een geavanceerde techniek waarbij een krachtige laserstraal wordt gebruikt om designs, teksten, patronen en afbeeldingen met ongeëvenaarde precisie op RVS-oppervlakken aan te brengen. Het proces maakt gebruik van de gecontroleerde energie van de laser om minuscule hoeveelheden van het RVS-oppervlak te verwijderen, wat resulteert in prachtige en duurzame gravures.

De mogelijkheden van lasergraveren op RVS zijn buitengewoon veelzijdig en worden voortdurend uitgebreid dankzij de voortdurende innovatie van lasertechnologieën. Dit maakt de techniek geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het personaliseren van industriële onderdelen en geschenken tot het markeren van bedrijfslogo’s en serienummers.

Lasersnijden

Waarom kiezen voor het lasergraveren van RVS?

Hoe gaan we te werk?

Waarom kiezen voor het lasergraveren van RVS?

Hoe gaan we te werk?

Stap voor Stap: Onze Werkwijze Uitgelegd

Wat zijn de mogelijkheden van lasergraveren?

Wat zijn de voordelen van lasergraveren van RVS?

Hoge precisie

Lasers zijn in staat om zeer gedetailleerde en nauwkeurige gravures te creëren, zelfs op kleine oppervlakken.

Flexibiliteit

Het is mogelijk om verschillende ontwerpen te graveren, waaronder tekst, afbeeldingen, logo’s en complexe kunstwerken.

Reproduceerbaarheid:

Zodra een ontwerp is ingesteld, kan het gemakkelijk worden gereproduceerd zonder verlies van kwaliteit.

Veelzijdigheid 

Het lasergraveren kan worden toegepast op verschillende soorten materialen. Bekijk onze materialen lijst voor het volledige overzicht.

Wat zijn de toepassingen van lasergraveren van RVS?

Naamplaten en Identificatielabels: Lasergraveren op RVS wordt vaak gebruikt om naamplaten en identificatielabels te maken. Deze kunnen worden gebruikt in industriële omgevingen voor het markeren van machines, apparatuur en onderdelen, en ze kunnen ook worden gebruikt voor persoonlijke toepassingen, zoals het labelen van deuren, kasten en brievenbussen.

Promotionele Artikelen: Bedrijven gebruiken lasergraveren op RVS om promotionele artikelen te maken, zoals sleutelhangers, flessenopeners, en pennen. Deze items kunnen worden gepersonaliseerd met bedrijfslogo’s, contactgegevens of speciale boodschappen en dienen als effectieve marketingtools.

Gepersonaliseerde Geschenken: Lasergravures op RVS geven een persoonlijke en luxueuze uitstraling aan geschenken. Of het nu gaat om gegraveerde sieraden, fotolijsten, of gepersonaliseerde horloges, het toevoegen van een gravure op RVS maakt het cadeau extra speciaal en gedenkwaardig.

Industriële Markeringen: In de industrie wordt lasergraveren op RVS vaak gebruikt voor serienummers, identificatiecodes en technische markeringen op onderdelen en componenten. De duurzaamheid van de gravures zorgt ervoor dat belangrijke informatie langdurig leesbaar blijft, zelfs onder zware omstandigheden.

Keuken- en Horecatoepassingen: Lasergravures op RVS worden ook veel gebruikt in de keuken- en horecasector. Dit omvat gepersonaliseerde keukengerei, zoals messen en serveerplanken, evenals bedrijfslogo’s en menu-items die op roestvrijstalen keukenapparatuur en servies kunnen worden gegraveerd.

Waarom bij ons RVS laten graveren?

Een uniek RVS-geschenk, een gedenkwaardige datum om te koesteren, een opvallend bedrijfslogo – wat je ook in gedachten hebt, onze lasers maken het werkelijkheid.

Het proces is eenvoudig en begint met jouw visie. Je deelt je ideeën met ons, of het nu gaat om een speciale datum, een betekenisvolle tekst of het embleem van je bedrijf. Onze lasersystemen zijn klaar om zelfs de meest verfijnde details met precisie vast te leggen, en het resultaat is altijd indrukwekkend.

Beeld je in, een prachtige gravure die je verhaal vertelt, op een RVS-oppervlak dat de tand des tijds doorstaat. Dat is de kracht van lasergraveren.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau om te schenken aan een dierbare, naar een manier om je bedrijf te versterken en te onderscheiden, of naar een manier om je merk te laten schitteren, onze lasergravures bieden de ideale oplossing.

Benieuwd hoe onze producten eruit zien?

Vraag onze promotieartikelen aan!

Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen jou een overzicht van onze promotieartikelen met de prijzen en staffelkortingen.

Heb je elders producten gezien die hier niet bij staan, vraag het ons en we gaan alles uit de kast trekken om jou aan de beste promotiteartieklen te helpen!

Deze bedrijven maakten onlangs gebruik van onze diensten!