✔ Snelle reactie  Whatsapp –  Bellen – Mail

✔ Levertijd 2-4 dagen, spoed mogelijk!

✔ Retourneren binnen 14 dagen

✔ Maatwerk particulieren en bedrijven

Barneveld – Tel: 0342 745 765

Lasergraveren van kunststof

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij het lasergraveren van kunststof starten we met de keuze van het meest geschikte kunststofmateriaal voor jouw project. Vervolgens worden onze lasersystemen nauwkeurig geprogrammeerd om jouw ontwerp met precisie in het kunststof te graveren. Het gecontroleerde laserproces resulteert in een duurzame en veelzijdige gravure op kunststof, ideaal voor diverse toepassingen, van productlabels tot decoratieve elementen.

Onze hoogwaardige lasertechnologieën nemen dan het voortouw. Ze bieden uitzonderlijke precisie, waardoor we zelfs de meest complexe ontwerpen met finesse kunnen graveren. Elke gravure wordt zorgvuldig geïnspecteerd om te garanderen dat deze voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Lasersnijden

Waarom kiezen voor het lasergraveren van hout?

Hoe gaan we te werk?

Waarom kiezen voor het lasergraveren van hout?

Hoe gaan we te werk?

Stap voor Stap: Onze Werkwijze Uitgelegd

Wat zijn de mogelijkheden van lasergraveren?

Wat zijn de voordelen van lasergraveren van Kunststof?

Hoge precisie

Lasers zijn in staat om zeer gedetailleerde en nauwkeurige gravures te creëren, zelfs op kleine oppervlakken.

Flexibiliteit

Het is mogelijk om verschillende ontwerpen te graveren, waaronder tekst, afbeeldingen, logo’s en complexe kunstwerken.

Reproduceerbaarheid:

Zodra een ontwerp is ingesteld, kan het gemakkelijk worden gereproduceerd zonder verlies van kwaliteit.

Veelzijdigheid 

Het lasergraveren kan worden toegepast op verschillende soorten materialen. Bekijk onze materialen lijst voor het volledige overzicht.

Wat zijn de toepassingen van lasergraveren van Kunststof?

De toepassingen van kunststofgravures zijn breed en gevarieerd. Ze worden vaak gebruikt voor bedrijfssignalisatie, naambordjes, productlabels en borden. Kunststofgravures worden ook gebruikt voor promotionele items zoals sleutelhangers en gepersonaliseerde geschenken. In de industrie worden ze ingezet voor het markeren van onderdelen en productidentificatie.

Bedrijfssignalisatie: Kunststofgravures worden vaak gebruikt voor professionele bedrijfssignalisatie, waaronder bewegwijzering voor kantoren, winkels en faciliteiten.

Naambordjes: Ze dienen als heldere en duurzame naambordjes voor medewerkers, bureaus of kamers.

Promotionele Items: Ze worden gebruikt voor de productie van promotionele items zoals gepersonaliseerde sleutelhangers en giveaways.

Industriële Identificatie: In de industriële sector worden kunststofgravures ingezet voor het markeren van onderdelen, productidentificatie en serienummering.

Waarom jouw producten bij ons laten graveren?

Bij Lasertje.nl hebben we de expertise om de hoogste kwaliteit te leveren bij het graveren van kunststof. We combineren ons vakmanschap met geavanceerde lasertechnologieën om resultaten te bereiken die je verwachtingen zullen overtreffen. Of het nu gaat om zakelijke signalisatie, gepersonaliseerde geschenken of industriële toepassingen, wij streven naar perfectie bij elk project.

Kies voor kunststofgravures bij Lasertje.nl en voeg een uniek en duurzaam element toe aan jouw projecten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij kunnen bieden!

Benieuwd hoe onze producten eruit zien?

Vraag onze promotieartikelen aan!

Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen jou een overzicht van onze promotieartikelen met de prijzen en staffelkortingen.

Heb je elders producten gezien die hier niet bij staan, vraag het ons en we gaan alles uit de kast trekken om jou aan de beste promotiteartieklen te helpen!

Deze bedrijven maakten onlangs gebruik van onze diensten!