✔ Snelle reactie  Whatsapp –  Bellen – Mail

✔ Levertijd 2-4 dagen, spoed mogelijk!

✔ Retourneren binnen 14 dagen

✔ Maatwerk particulieren en bedrijven

Barneveld – Tel: 0342 745 765

Lasergraveren van glas

Hoe gaat het in zijn werk?

Lasergraveren op glas is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om designs, patronen, tekst of afbeeldingen op glazen oppervlakken aan te brengen. Het proces maakt gebruik van gecontroleerde laserbundels om het oppervlak te verwijderen, waardoor er een gravure ontstaat.

De mogelijkheden van lasergraveren van glas zijn bijna eindeloos en worden voortdurend uitgebreid dankzij de voortdurende ontwikkeling van lasergravuretechnologieën. Het is een veelzijdige en populaire techniek die wordt toegepast in zowel persoonlijke als commerciële toepassingen.

Lasersnijden

Waarom kiezen voor het lasergraveren van Glas?

Hoe gaan we te werk?

Waarom kiezen voor het lasergraveren van hout?

Hoe gaan we te werk?

Stap voor Stap: Onze Werkwijze Uitgelegd

Wat zijn de mogelijkheden van lasergraveren?

Wat zijn de voordelen van lasergraveren van glas?

Hoge precisie

Lasers zijn in staat om zeer gedetailleerde en nauwkeurige gravures te creëren, zelfs op kleine oppervlakken.

Flexibiliteit

Het is mogelijk om verschillende ontwerpen te graveren, waaronder tekst, afbeeldingen, logo’s en complexe kunstwerken.

Reproduceerbaarheid:

Zodra een ontwerp is ingesteld, kan het gemakkelijk worden gereproduceerd zonder verlies van kwaliteit.

Veelzijdigheid 

Het lasergraveren kan worden toegepast op verschillende soorten materialen. Bekijk onze materialen lijst voor het volledige overzicht.

Wat zijn de toepassingen van lasergraveren van glas?

1. Gepersonaliseerde Geschenken

Lasergraveren op glas opent de deur naar prachtige gepersonaliseerde geschenken. Of je nu op zoek bent naar een uniek verjaardagscadeau, een huwelijksgeschenk met een persoonlijke touch, of een herdenkingsgeschenk voor een speciale gelegenheid, gegraveerd glas straalt elegantie en betekenis uit. Denk aan wijnglazen met gegraveerde initialen, gepersonaliseerde champagneglazen voor bruiloften, of glazen fotolijsten met een speciale boodschap.

2. Onderscheidingen en Erkenningen

Bedrijven en organisaties gebruiken vaak glasgravures voor onderscheidingen en erkenningen. Dit voegt een gevoel van prestige en waardering toe aan de prestaties van individuen of teams. Gegraveerd glas kan dienen als een blijvende herinnering aan uitzonderlijke prestaties. Denk aan trofeeën, plaques, of awards met op maat gemaakte gravures die de inzet en prestaties van mensen erkennen.

3. Productidentificatie en Serienummers

In de industriële sector wordt lasergraveren op glas gebruikt voor productidentificatie en serienummering. Dit zorgt voor een duurzame en nauwkeurige markering op glazen componenten, lenzen of apparaten. De permanente gravures zijn bestand tegen slijtage en corrosie, wat essentieel is voor traceerbaarheid en kwaliteitsborging.

Deze verschillende toepassingen van lasergraveren op glas tonen de veelzijdigheid en elegantie van deze techniek. Het biedt mogelijkheden voor persoonlijke expressie, bedrijfspromotie en creatieve kunst, terwijl het tegelijkertijd duurzaamheid en precisie garandeert.

Waarom jouw producten bij ons laten graveren?

Bij Lasertje.nl hebben we niet alleen jarenlange ervaring en expertise in glasgravure, maar we blijven ook vooroplopen met toonaangevende lasertechnologieën. Onze investering in de nieuwste technologie stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en precisie te bieden bij elke gravure.

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit. We zorgen voor een vlotte en aangename ervaring, van het allereerste contact tot het moment dat je jouw prachtig gegraveerde glasproduct in handen hebt.

Kies voor lasergraveren bij Lasertje.nl en voeg een vleugje elegantie en persoonlijkheid toe aan jouw glasproducten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die wij kunnen bieden!

Benieuwd hoe onze producten eruit zien?

Vraag onze promotieartikelen aan!

Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen jou een overzicht van onze promotieartikelen met de prijzen en staffelkortingen.

Heb je elders producten gezien die hier niet bij staan, vraag het ons en we gaan alles uit de kast trekken om jou aan de beste promotiteartieklen te helpen!

Deze bedrijven maakten onlangs gebruik van onze diensten!