✔ Snelle reactie  Whatsapp –  Bellen – Mail

✔ Levertijd 2-4 dagen, spoed mogelijk!

✔ Retourneren binnen 14 dagen

✔ Maatwerk particulieren en bedrijven

Barneveld – Tel: 0342 745 765

Lasergraveren op Rubber

Hoe gaat het in zijn werk?

Lasergraveren van hout is een techniek waarbij een laserstraal wordt gebruikt om designs, patronen, tekst of afbeeldingen op houten oppervlakken aan te brengen. Het proces maakt gebruik van gecontroleerde laserbundels om het houtoppervlak te verwijderen, waardoor er een gravure ontstaat.

De mogelijkheden van lasergraveren van hout zijn bijna eindeloos en worden voortdurend uitgebreid dankzij de voortdurende ontwikkeling van lasergravuretechnologieën. Het is een veelzijdige en populaire techniek die wordt toegepast in zowel persoonlijke als commerciële toepassingen.

Lasersnijden

Waarom kiezen voor het lasergraveren van hout?

Hoe gaan we te werk?

Waarom kiezen voor het lasergraveren van hout?

Hoe gaan we te werk?

Stap voor Stap: Onze Werkwijze Uitgelegd

Wat zijn de mogelijkheden van lasergraveren?

Wat zijn de voordelen van lasergraveren van hout?

Hoge precisie

Lasers zijn in staat om zeer gedetailleerde en nauwkeurige gravures te creëren, zelfs op kleine oppervlakken.

Flexibiliteit

Het is mogelijk om verschillende ontwerpen te graveren, waaronder tekst, afbeeldingen, logo’s en complexe kunstwerken.

Reproduceerbaarheid:

Zodra een ontwerp is ingesteld, kan het gemakkelijk worden gereproduceerd zonder verlies van kwaliteit.

Veelzijdigheid 

Het lasergraveren kan worden toegepast op verschillende soorten materialen. Bekijk onze materialen lijst voor het volledige overzicht.

Wat zijn de toepassingen van lasergraveren van hout?

Gepersonaliseerde geschenken: Lasergraveren biedt de mogelijkheid om houten geschenken een persoonlijk tintje te geven. Denk aan gegraveerde namen, datums of speciale boodschappen op houten fotolijsten, snijplanken, sleutelhangers, pennen en andere decoratieve items.

Houten naamborden en borden: Met lasergraveren kunnen prachtige naamborden, huisnummers of bewegwijzering worden gemaakt voor woningen, kantoren of evenementen. Deze gegraveerde houten borden kunnen een stijlvolle en duurzame optie zijn voor buiten- en binnenplaatsen.

Houten decoratie en kunst: Kunstenaars kunnen lasergraveren gebruiken om gedetailleerde tekeningen, ontwerpen of kunstwerken op hout te creëren. Dit opent de deur naar unieke en verfijnde houten kunstwerken die als decoratieve stukken kunnen dienen.

Aangepaste meubels: Houten meubels kunnen worden verfraaid met lasergravures, waardoor ze een persoonlijk tintje krijgen. Het is mogelijk om ingewikkelde ontwerpen toe te voegen aan tafelbladen, kastdeuren, stoelen en andere meubelstukken om ze uniek en opvallend te maken.

Industriële toepassingen: In de industrie kan lasergraveren worden gebruikt om houten componenten te markeren of te identificeren, zoals serienummers, barcodes of bedrijfslogo’s. Het is ook nuttig bij het creëren van aangepaste verpakkingen en labels voor producten van hout of houtmaterialen.

Dagelijkse artikelen: Naast houten geschenken kunnen ook normale artikelen gegraveerd worden om zo deze extra touch te geven. Denk bijvoorbeeld aan tuinartikelen als een schep of een hark, kinderspeelgoed voorzien van een naam of houten gereedschap als een hamer of een bijl.

Waarom jouw producten bij ons laten graveren?

Het proces is eenvoudig. Jij vertelt ons jouw ideeën, of het nu gaat om een naam, een speciale datum of een logo, en wij zetten het om in een prachtige gravure op het houten oppervlak. Onze lasersystemen kunnen zelfs de meest fijne details graveren, waardoor het eindresultaat indrukwekkend is.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde, naar een manier om je merk te versterken of je bedrijf te laten shinen, onze lasergravures bieden de perfecte oplossing. We staan garant voor de kwaliteit van ons werk en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Lasergraveren is niet alleen een prachtige manier om jouw producten te personaliseren, maar het is ook veelzijdig, verschillende materialen kunnen door ons bewerkt worden, en grote aantallen zijn zéér goed reproduceerbaar de mogelijkheden zijn ein-de-loos!

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We zorgen voor een soepel proces, vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het moment dat je het gegraveerde product ontvangt. Jouw tevredenheid is onze belangrijkste drijfveer.

Kies voor lasergraveren en geef jouw producten een speciaal en tijdloos karakter. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij kunnen bieden!

Benieuwd hoe onze producten eruit zien?

Vraag onze promotieartikelen aan!

Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen jou een overzicht van onze promotieartikelen met de prijzen en staffelkortingen.

Heb je elders producten gezien die hier niet bij staan, vraag het ons en we gaan alles uit de kast trekken om jou aan de beste promotiteartieklen te helpen!

Deze bedrijven maakten onlangs gebruik van onze diensten!