✔ Gratis verzending  vanaf €75,- 

✔ Levertijd 2-4 dagen, spoed mogelijk!

✔ Retourneren binnen 14 dagen

✔ Maatwerk particulieren en bedrijven

Barneveld – Tel: 0342 745 765

Levertijd & Verzendkosten
We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst, proberen we dezelfde dag nog te verwerken en de volgende dag aan de bezorgdienst aan te bieden. Voor maatwerkproducten hanteren we een levertijd van 2 tot 3 dagen. Als het een last-minute cadeaubestelling betreft, laat het ons dan weten, en we doen ons uiterste best om je bestelling met spoed klaar te maken. Soms kan het voorkomen dat materialen niet op voorraad zijn, waardoor de levering iets langer kan duren. Dit wordt altijd vermeld op de website. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Als we om welke reden dan ook deze levertijd niet kunnen halen, brengen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

De prijzen vermeld op de website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • €6,75 voor bestellingen onder de €75,-
  • Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Je bestelling wordt geleverd via de postbode of pakketbezorging van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering één dag nadat de zending aan de pakketdienst is aangeboden plaatsvinden. Helaas kunnen we het exacte tijdstip van aflevering niet garanderen.

Retourneren & Ruilen
Bij Lasertje heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren (tenzij de producten speciaal voor jou zijn gepersonaliseerd of op maat zijn gemaakt). Stuur ons bij voorkeur eerst een e-mail naar info@lasertje.nl om ons op de hoogte te stellen. Vermeld in de e-mail het bestelnummer, de besteldatum, je naam, adres, IBAN rekeningnummer en de reden voor retournering.

Je kunt het artikel retourneren naar:

Lasertje.nl
Zwolleweg 59b
3771 NR Barneveld
Nederland

Herroepingsrecht / Bedenktijd
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Zodra wij de zending hebben ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van het product naar de webwinkel zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer €6,75 per pakket. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zorg er dan voor dat het product met alle meegeleverde accessoires en, indien mogelijk, in de originele staat en verpakking naar ons wordt teruggestuurd. Neem contact met ons op via info@lasertje.nl om van dit recht gebruik te maken. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product in goede staat is ontvangen.

Garantie 
We hechten waarde aan onze producten en doen ons uiterste best om ze in uitstekende conditie aan je te leveren. Mocht er tijdens het transport iets misgaan waardoor je aanspraak kunt maken op garantie, laat het ons dan binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek weten. Als het gebrek binnen de garantie valt, zorgen wij kosteloos voor reparatie of vervanging.

Klachten 
Het kan voorkomen dat niet alles verloopt zoals gepland. Als je klachten hebt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-13605025 of stuur een e-mail naar info@lasertje.nl. We streven naar uitstekende klantenservice en doen ons best om ervoor te zorgen dat het bestelproces soepel en tevredenstellend verloopt. Vanaf 15 februari 2016 is het ook mogelijk voor consumenten in de EU om klachten te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie, te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als je klacht nog niet elders in behandeling is, kun je je klacht indienen via dit platform van de Europese Unie.